first video on Youtube and a see you later

 
 
Salaam y'all.
 
Alhamdulillah, blev nöjd med denna video som kommer bli den första jag lägger upp på min Youtube kanal.  Lärdomar från 2015 och vad jag har att säga om 2016. Somsagt ska jag gå framöver på en social media paus (överväger om jag ska ha kvar tumblr hehe) men bloggen, snapchat, facebook etc ska raderas ett tag från mitt liv in sh Allah. 
 
Jag hoppas 2016 blir ett ljusare, bättre och mer fantastiskt år för oss alla. Jag ber att vår relation med Allah stärks in sh Allah och att vi börjar inse betydelsen av tiden (dvs ta vara på den). För mig personligen ska jag satsa och fokusera på mig själv, vad jag vill i livet och vid sidan om göra mer av det jag alltid önskat. Men, mer om det i videon. Det ska bli oerhört skönt att påbörja ett nytt kapitel in sh Allah. 
 
Glömde nämna namnet av Allah i början av videon så skriver här BISMILLAH wa alhamdulillah. Må frrid och välsigenlser över Profeten.
 
PS no.1 - säger whatever en hel del. Get used to it.
 
Vi ses! 
2 kommentarer

social media and whatever


Min tanke är med det nya året in sh Allah ta en paus från social media, minst en månad. Tror det är riktigt hälsosamt för själen och mentalt, skulle det vara bra för mig. Just nu använder jag mig främst av typ Twitter och Snapchat. Ser social Media som en tillgänglig verktyg där jag kan tjäna lite extra goda gärningar till Akhira. Finns inte mycket som jag finner underhållande längre med Internet haha. I grew up I guess. 

Ville bara säga hmm, vill med det nya året in sh Allah sätta igång med mina videos på Youtube. Nämnt det tidigare men vill in sh Allah 2 ggr/månad dela med mig av något khaaayr. 2 videos dvs. Verkligen inte typ tafsir på en hel Surah. Något för alla, typ kärleken för Profeten (saw). Så alla ska hänga med. In sh Allah. Eller typ snällhet/mobbning. Något som är värt att nämna. Heter typ Fardus på Youtube så prenumerera om det låter intressant. 

Kommer troligtvis ta en paus från min blogg framöver men vill in sh Allah innan 2016 filma och dela med med mig en video om något jag har på hjärtat och som jag tror kanske lär hjälpa många. Who knows. Funderar fortfarande på om jag ska stänga av Snapchat, men det lär märkas. 

Hmmmm. Det var väl det. 
In sh Allah en video innan min social media paus. Inte alls många som läser min blogg men ville ge en snabb förklaring till de få som gör det för tycker man bör göra det än att bara försvinna.

Mejla mig på ffardus@hotmail.se (min andra innehåller för mycket reklam/skola) etc. För om någon skulle vilja ha tips eller bara lätta på hjärtat kommer jag in sh Allah alltid försöka ge mina bästa råd men allra viktigast: jag kommer lyssna. När du kanske inte finner någon annan göra det. 

All kärlek. 

1 kommentar

08:08 - another day

If they ever asked me how I spent the past year I will tell them:
I was looking for Allah.

And if they wonder what I have gained out of this journey I will say:
Finding myself. 
(By Ibtasem - lost in dunya). 

0 kommentarer