not my day

 
 
Bara inte min dag :( . Kanske vill Allah visa ännu en gång, att vi skapades till något bättre....
 
Idag är det en sån kväll man får äta B&J glass och ligga i sängen för en bra föreläsning. Med andra ord: min tisdagskväll.
Nuuu magribbbbb
1 kommentar

07;31

 
Försöker komma på vad jag ska göra med mitt liv när jag bokat tvättstugan och det är någon som tvättar. Khallas orkar intee... #AllaMinaJilbaabsMåsteTvättas
 
Bild 1: Frozen Yoghurt i lördags efter ett träningspass. #njuter
Bild 2: Övningskörning med snyggaste bileen
0 kommentarer

projektarbete - done

 
 
Asalamu aleykum alla!
 
Trean är snart över - LYCKA! Imorse struntade jag i min första och enda lektion, istället gick jag till gymmet. Swag. Moder hittade zeynabs mp3 som hon aldrig använder så äntligen har jag något att lyssna på! Hann duscha, fixa mig och ta en frukt innan jag kutade till skolan för GA-arbete! VI ÄR KLARA!!! Känns orealistiskt men så skönt! Redovisning efter lovet/opponering samt ännu en chans att rätta vår uppsats.  
 
Senare ska jag in sh Allah övningsköra - alltså nu kör vi!! MÅSTE ha körkort... snartsnart! Kände mig lite busted när min käre vän sade förut du kan körningen, det är bara teorin. Tycker det är så tråkigt men yalla! Förövrigt... trean är snart över och alhamdulillah känns bra! Planerar kanske en studentfest eller något dylikt... får se. Nu: undvika det smutsiga köket liteee till med youtube videos sen får jag sätta igång hehe. 
 
1 kommentar