good times


Såååå sjukt kul att ha min broder tillbaks. Den enda personen som är på varje lilla grej som man vill göra! Alhamdulillah. Tog en promenad och pratade om 2015 sen snodde vi pappas taxi för yoloooo. 

Ska bli skönt med ett nytt år! Cherish your family.
8 kommentarer
Anonym

Sis, vet inte ifall du läser igenom bloggar men ville länka denna inshaAllah :)Salaam. WWW.submission.org

Svar: Tack för tipset!
Fardus

Anonym

Va kul syster glad för din skull! Var har han varit denna tid? Hoppas ni kan ta igen all tid nu :)

Svar: Haha det är egentligen min syster jag snackade om och det är är hon på bilden, har en tendens att kalla mina nära för bröder 😂 Ha en grym dag!
Fardus

V

Är inte den där hemsidan som länkats däruppe väldigt skum?

Svar: Vet inte, kollade lite bara. Varför?
Fardus

Anonym

Skum? Den är såå lärorik med bara referenser från Koranen. Tycker alla borde ta en titt

Svar: Uppfattade så likaså.
Fardus

V

De förnekar Hadither... Och deras uttalanden är lite förvirrande. Tex att de menar att det som gör kött halal, är vi själva genom att säga Bismillah. Oavsett vem som förberett köttet. Hmm.

Och de kör också på någon matematisk teori kring Koranen. För att den ska funka har de förnekat en eller två verser och påstår att dem lades till i efterhand. De säger alltså att det finns falska verser i Koranen. Och att följeslagarna skrev ned vissa verser felaktigt.

Fastnade på sidan ett bra tag och läste förvirrat allt detta. Hjälp.


Svar: Oj, jag läste inte tillräckligt för att sedan lägga märke till det. Jezaka Allah Khayr!
Fardus

Anonym

Kära syster de tar bara referenser från Koranen och förnekar hadith,sant men det gäller att ha en open mind . Ifall du tycker att den sidan är förvirrande så kan du istället kanske läsa denna. WWW.quran-islam.org. De följer också bara Koranen och förklarar så utförligt. Känns för mig alltid tryggt när någon ger referenser från Koranen bara då det är Guds ord. Hadith är man made och det finns tusentals. Detta är ett väldigt känsligt ämne och är bara för de som kan think outside the Box, just därför är det bäst att läsa själv och använda common sense. Much love

Svar: Vi blev tillsagda att följa Profeten Muhammad (saw). Genom hadither gör vi det. Rekommenderar föreläsningen Imam Bukhari av Omar Suleiman, riktigt lärorik. Massa kärlek.
Fardus

Anonym

Skumt att min kommentar inte postades, hmm men men all the best

Svar: Raderade de senaste för tyckte att dialogen mellan er två inte kom någon vart. Khayr in sh Allah.
Fardus

Anonym

Syster jag tror att du raderade för att jag diskuterade hadith som jag tror gjorde det obekväm, för diskussionen mellan mig och V var inte förgäves. Oh well.

Svar: Tyckte bara att det inte kom någon vart. Islam består av koranen + sunnah (hadither). De går hand i hand. Anyways :)
Fardus