inspirationJag tror vi alla behöver inspirerande människor i våra liv. I vår omgivning. Människor som ger oss motivation när vi som allra mest behöver det och inspirerar oss till att bli bättre människor. 
Det bästa exemplet och inspirationen vi kan ha är samt förblir Profeten Muhammad (saw) samt hans generation och generationen därefter etc. Livets människor.

Men nu talar jag främst om människor som finns med oss idag, under tiden vi lever i just nu. Människor som håller fast i sin tro då många ger upp om den och ständigt talar om det nästkommande liv till dig. Du inspireras av dem. 
Personligen för mig är två av de människor jag ser upp till Omar Suleiman och Nouman Ali Khan. Den positiva påverkan de haft i mitt liv går inte att förklara alhamdulillah. Jag ser de som mina mentorer i livet och blir alltid inspirerad av dem. Alhamdulillah. 
:)
2 kommentarer
Anisa

They are the REAL MVP, ma sha allah Tabrakallah! :D

Svar: Verkligen, må Allah belöna de! amin
Fardus

A

Abayo, Nouman Ali Khan och Omar Suleiman följer inte dem tre generationerna som kom efter profeten sallAllahu alaihi wa sallam och det som dem fyra imamerna var på. Du finner att Nouman Ali Khans stora shaykh som han lärt sig utav var en man som följde Sufismen och även om Sufister anser sig tillhöra Ahlussunnah wal djama3a så är det hur dem förhåller sig till frågor om Aqidah(troslära) som kunskap om Allah Hans namn och attribut för att nämna ett.

Svar: Hur vet du vad de följer och inte följer är min fråga. Snabba slutsatser där :) Kolla upp deras föreläsningar. För dessa män följer enbart Allah, Koranen och Profetens sunnah, vilket framgår tydligt i deras föreläsningar.
Fred
Fardus